Scheepswerf Schram en Van Beek

Op de plek van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek te Ridderkerk realiseert AM de nieuwe woonwijk Riederwerf. Grondbank West heeft hiervoor ca. 80.000 m3 grond en ca. 15.000 m3 zand geleverd.

OVT Breda

Ballast Nedam realiseert in samenwerking met Hurks OVT Breda, een modern station waar reizen, wonen, werken en winkelen zijn geïntegreerd in één gebouw. Grondbank West verzorgt de afvoer van de vrijkomende grond.

Ikea

De Ikea vestiging in Utrecht is met 22.500 m2 uitgebreid. Naast de uitbreiding van het woonwarenhuis is een drie-laags parkeergarage met op het dak sportvelden en een bijbehorend clubgebouw gerealiseerd. Grondbank West heeft voor zowel de bodemonderzoeken als de afvoer van ca. 15.000 m3 grond gezorgd.

Duin en Bosch

Voor de realisatie van nieuwbouw wordt op landgoed Duin en Bosch te Castricum in totaal ca. 25.000 m3 zand geleverd.

Van Gelder Aannemingsmaatschappij

Van Gelder Aannemingsmaatschappij realiseert het 3-in-1 project in het Westland. Dit project omvat het nieuw aanleggen van drie kilometer provinciale wegen en het aanpassen van circa negen kilometer provinciale wegen. Daarnaast wordt een nieuwe parallelweg gerealiseerd. Grondbank West verzorgt hiervoor de aan- en afvoer van de vrijkomende grond.

Appartementencomplex Het Rondom

Afvoer van circa 19.000 ton grond vrijkomend bij de nieuwbouw van het appartementencomplex Het Rondom te Bergschenhoek.

ADO te Den Haag

Afvoer van circa 30.000 m3 grond vrijkomend bij de nieuwbouw van voetbalstadion ADO te Den Haag.

Appartementencomplex aan Ezelsveldlaan

Afvoer van circa 26.000 m3 grond vrijkomend bij de nieuwbouw van het appartementencomplex aan Ezelsveldlaan te Delft.

Verbindingsweg tussen Naaldwijk/Monster en Poeldijk

Afvoer van circa 24.000 m3 grond vrijkomend bij de realisatie van de verbindingsweg tussen Naaldwijk/Monster en Poeldijk.